Home Geaca piele barbati
Geaca piele barbati
Geaca piele barbati PDF Imprimare Email
Geaca piele barbati
Scris de irina86   
Joi, 23 Iunie 2011 12:01

O geaca de piele barbati poate sa fie geaca moto sau poate sa fie cu umplutura si sa fie folosita ca o haina pentru zilele mai friguroase de toamna sau chiar de iarna. O geaca piele barbati este diferentiata de o haina pentru femei din piele prin marime, stil si model.

La fel ca la toate hainele, geaca piele barbati se diferentiaza de alte articole de imbracaminte pentru femei prin amplasarea nasturilor, a ornamentelor chiar si buzunarelor, toate acestea fara sa mai amintim croiala geaca piele barbati care este complet diferita de cea pentru geaca femei.O diferenta clara dintre geaca piele barbati si cea pentru dame este locul in care este asezat fermoarul si nasturii. La o geaca piele barbati fermoarul si nasturii sau capsele uneori sunt asezate pe partea dreapta si se inchid dinspre stanga spre dreapta, cu partea stanga inchizandu-se peste partea dreapta a geaca piele barbati.

La femei insa nu se intampla asa, fata de geaca piele barbati, la cea pentru femei inchiderea se face dinspre mana dreapta spre mana stanga, mai exact, fata de geaca piele barbati, fermoarul si nasturii ori capele sun asezate pe partea stanga iar inchiderea se face aducand partea dreapta a gecii spre si peste partea stanga.

Aceasta este regula nu numai la geaca piele barbati si geci pentru femei ci la toate articolele de imbracaminte care se inchid in fata, in afara de pantaloni. Deoarece pantalonii au devenit relativ de curand si un articol de imbracaminte pentru femei, nu s-au mai schimbat regulile de manufacturare.

Toti pantalonii fie ca sunt pentru barbati ori pentru femei sunt cu inchidere la fel ca la geaca de piele barbati, cu nasturele pe partea dreapta, inchiderea facandu-se dinspre stanga spre dreapta cu partea stanga a materialului continand gaura pentru capsa sau nasturele pantalonului.
Ultima actualizare în Vineri, 24 Iunie 2011 08:12
 


Sondaje

Obisnuiti sa purtati geaca din piele?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com