Home Geaca iarna
Geaca iarna
Geaca iarna PDF Imprimare Email
Geaca iarna
Scris de irina86   
Vineri, 17 Iunie 2011 13:03

Geaca de iarna este un articol de imbracaminte greu de ales si la care se renunta greu atunci cand descoperim ca acea geaca de iarna este chiar calduroasa si placuta la purtat. Vorba umbla ca geaca de iarna cea mai buna ar fi cele umplute cu puf, oricum orice fel de geaca de iarna este mult mai buna iarna decat o geaca de primavara purtata cu un pulover, dar geaca de iarna cu pus sunt cele mai bune dintre toate.

Aceasta geaca de iarna este umpluta cu puf si pene adevarate iar aceasta geaca de iarna mentine caldura corpului prin faptul ca intre pene si puf se socheaza aer care se incalzeste.

Geaca de iarna este oricum o izolatie impotriva frigului iar aceasta izolatie seamana chiar foarte mult cu izolatia care se utilizeaza pentru case. geaca de iarna functioneaza pe aceleasi principii ca izolatia pentru case, geaca de iarna este practica si nu numai ca este la moda dar este absolut necesara pentru lunile de iarna, numai putin curajosi ar putea trece de iarna fara o geaca de iarna.

Din acest motiv o geaca de iarna din puf este o alegere mai buna, se aeriseste mai bine si nu permite frigului sa intre printre cusaturi, geaca de iarna facuta din acest material este mult mai calduroasa si este in acelasi timp mult mai usoara si mai simplu de purtat.

Moda se schimba in fiecare an, nu suntem siguri cand a aparut prima geaca de iarna in forma in care o intelegem noi astazi ca fiind geaca de iarna, inainte de geaca de iarna oamenii purtau paltoane, haine de blana si cojoace de blana si de lana. Acum insa s-a renuntat la acestea si majoritatea dintre noi purtam geaca de iarna in locul acestora.

Ultima actualizare în Luni, 20 Iunie 2011 09:36
 


Sondaje

Obisnuiti sa purtati geaca din piele?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com