Home Geaca iarna dama
Geaca iarna dama
Geaca iarna dama PDF Imprimare Email
Geaca iarna dama
Scris de irina86   
Luni, 20 Iunie 2011 14:23

O geaca de iarna de dama poate sa fie in functie de moda anului respectiv, scurta sau lunga, cu sau fara talie, cu maneci ce par prea lungi pentru purtatoare sau cu manusi incorporate partial in manecile acestei geaca de iarna dama. Bineinteles, exista multiple variatiuni pe tema geaca iarna dama, aceste variatiuni constau de multe ori si din culori.O geaca de iarna dama poate sa fie neagra sau rosie, poate avea doua culori sau mai multe simultan, poate sa fie cu sau fara gluga sau cu sau fara guler. Moda este o treaba extrem de ciudata, parca chiar dovedind veridicitatea vestitei vorbe "baba sufera la frumusete" vedem pe strada fete si nu babe, imbracate in geaca iarna dama, in mijlocul sezonului frigurios, uneori la minus x grade, cu spatele gol.

Aceasta moda a mai trecut relativ insa chiar in iarna aceasta ce a trecut, moda pentru geaca iarna dama a fost una extrem de amuzanta, aproape la fel de distractiva ca cea cu spatele gol. De data aceasta moda pentru geaca iarna dama era ca geaca iarna dama sa poata fi lunga pana la genunchi chiar sau scurta dar peste solduri, in acesta iarna spatele fetelor a scapat insa ce a fost mai distinctiv la aceste noi modele de geaca iarna dama a fost gulerul mare.

Geaca iarna dama deci, cu lungime rezonabila, groasa, ce acoperea spatele, mainile, uneori si o parte din piciare, cu un guler mare care lasa gatul si pieptul complet dezgolit.

Acuma, fiecare si-a cumparat fulare, care mai de care mai mari si mai groase, sperand sa reuseasca sa fie la moda si in acelasi timp sa nu faca pneumonie, nu stiu cate au reusit, deoarece acele geaca iarna dama aveau niste decolteuri serioase iar oricant de groase si mari insistau fularele sa devina, acestea pareau ca niste simple batiste in jurul gatului si nu puteau face fata marii gauri lasate de gulerul modern al geaca iarna dama.


Ultima actualizare în Marţi, 21 Iunie 2011 08:52
 


Sondaje

Obisnuiti sa purtati geaca din piele?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com