Home Geaca copii
Geaca copii
Geaca copii PDF Imprimare Email
Geaca copii
Scris de irina86   
Miercuri, 22 Iunie 2011 13:17

Atunci cand vine iarna, foarte multi parinti opteaza pentru un costum din doua piese pentru copii. Costumul este facut din geaca copii si pantaloni. Si geaca copii dar si pantalonii trebuiesc sa fie groase dar destul de subtiri si usoare incat copilul sa se poata misca in voie, o geaca copii trebui sa respecte acelaeasi reguli ca o geaca pentru ski.

Materialul din care este facuta geaca de copii trebuie sa fie facut sau sa aibe adaos de fibre speciale care sa absoarba eventuala umezeala care apare atunci cand copilul transpira dar in acelasi timp trebuie ca geaca copii sa il protejeze de umezeala de afara. Protectia impotriva umezelii sau acumularii de umezeala nu este indeajuns pentru o geaca copii. O geaca copii trebuie sa fie obligatoriu impermeabila apei si vantului.

Pentru a fi in siguranta, o geaca copii trebuie sa fie antiderapanta, este important pentru a nu aluneca pe zapada pe o partie, un derdelus sau chiar de pe trotuar in mijlocul strazii in fata unei masini.

Tineti minte ca o geaca copii poate sa fie mai complexa decat o geaca de iarna simpla pentru adulti, o geaca copii poate sa fie dubla sau tripla, geaca copii poate sa aibe doua trei straturi care se pot alatura si desprinde, in felul acesta geaca copii poate sa fie purtata de micut si iarna dar si primavara si toamna.

Materialele interioare si exterioare sunt importante pentru o geaca copii dar si umplutura dintre acestea este la fel de importanta. Lana si penele vor fi mai dificil de spalat in casa si vor trebui duse la curatatorie, acest lucru poate sa devina neplacut daca aveti un copil activ care isi murdareste hainele iar geaca copii va trebui curatata des.

Cele mai bune materiale insa sunt in continuare fibrele naturale asa ca va trebui sa faceti un calcul pentru dumneavoastra in functie de nevoile copilului si disponibilitatea dumneavoastra sa faceti drumuri relativ dese spre spalatorii.Ultima actualizare în Joi, 23 Iunie 2011 07:59
 


Sondaje

Obisnuiti sa purtati geaca din piele?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com