Home Geaca blugi
Geaca blugi
Geaca blugi PDF Imprimare Email
Geaca blugi
Scris de irina86   
Vineri, 17 Iunie 2011 13:02

Geaca de blugi este o geaca de primavara, de vara si toamna, din demin care se poarta pana in solduri sau peste solduri. Geaca de blugi are maneci care se termina cu o banda, asemanatoare cu manecile camasilor sau a bluzelor pentru femei.

O geaca de blugi poate sa fie de mai multe culori si nu este necesara asortarea unei astfel de geaca de blugi cu culoarea blugilor purtati in acelasi timp. Culorile de la geaca de blugi trebuie sa fie asemanatoare sau complementare dar un intreg costum de blugi nu este nici elegant si nici interesant pe nimeni.

Geaca de blugi a fost un simbol al rebeliunii si a fost interzisa un timp chiar si in scoli, in momentul de fata, geaca de blugi este considerata o parte de imbracaminte care trebuie sa existe in orice garderoba. Geaca de blugi poate sa fie purtata de catre copii, exista de blugi geaca pentru femei si barbati.

Aceast obiect care ar trebui sa se gaseasca in orice garderoba are un mare avantaj, o geaca de blugi nu va iesi din moda niciodata. Chiar daca geaca de blugi a fost mai mare sau mai mica, mai stramta ori mai larga, la fel ca si blugii in general, geaca de blugi nu se va demoda niciodata.

O astfel de geaca de blugi poate sa fie purtata in orice anotimp in afara de iarna probabil unde o geaca de blugi este prea subtire iar purtarea unei geaca de blugi dedesuptul gecii de iarna nu este un lucru acceptabil .

A fost insa rezolvata si aceasta problema o data cu inventarea geaca de blugi pentru iarna, aceasta geaca de blugi are o intaritura din blana artificiala, este groasa si tine de cald, fiind in cointinuare frumoasa si interesanta, fiind in continuare geaca de blugi pe care o stim cu totii.

Ultima actualizare în Luni, 20 Iunie 2011 09:19
 


Sondaje

Obisnuiti sa purtati geaca din piele?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com