Home Geaca barbati
Geaca barbati
Geaca barbati PDF Imprimare Email
Geaca barbati
Scris de irina86   
Joi, 23 Iunie 2011 06:57

Cand vine vorba despre geaca barbati majoritatea modelelor sunt destul de clasice. Insa lucrurile nu sunt chiar atat de simple, la fel ca la gecile pentru femei, sunt multe tipuri de geaca barbati care in functie de anotimp si sezon isi schimba caracteristicile.

Spre deosebire de imbracamintea pentru femei care poate este aceeasi pentru fetele tinere ca si pentru doamnele mai in varsta, geaca barbati se schimba odata cu varsta. Cu toate ca un tanar ce doreste sa fie elegant poate sa poarte linistit o geaca barbati pentru barbati mai inaintati in varsta, un domn mai in varsta va arata aproape caraghios intr-o geaca barbati croita si menita celor foarte tineri.

O geaca barbati va putea sa avantajeze sau sa scoata in evidente ceea ce unii dintre ei nu isi doresc. De aceea este foarte important ca persoana care cauta geaca barbati sa fie foarte atenta la croaiala respectivei geaca barbati.

Ca un exemplu putem lua un barbat inalt si subtire, in mod absolut, pe acesta l-ar avantaja mai orice tip de geaca barbati, fie ea umflata sau stransa pe corp, cu sau fara gluga si mai orice model sau culoare. O geaca umflata si stransa la maneci si in partea de jos insa nu ar putea sa avantajeze decat o persoana cu picioare foarte lungi si subtiri, o persoana mai plinuta ar putea risca sa arate ca o bila imbracata intr-o astfel de geaca barbati.

De aceea geaca barbati ar trebui sa fie probata de cel care urmeaza sa o poarte, o geaca barbati stransa pe corp ar avantaja persoanele care nu sunt foarte inalte, alungind silueta. O geaca barbati lunga ar aranja insa o persoana care nu este foarte inalta dar nu s-ar potrivi pentru un barbat mic de inaltime.

Regulile sunt foarte mutle cand este vorba despre geaca barbati insa singurul lucru sigur care se poate face este ca cel care doreste sa isi cumpere o noua geaca barbati este ca acesta sa probeze cat mai multe modele si cat mai multe tipuri de geaca barbati pana cand isi da seama ce ii sta bine si ce nu.


Ultima actualizare în Joi, 23 Iunie 2011 07:55
 


Sondaje

Obisnuiti sa purtati geaca din piele?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com